Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝ. ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ


Γνωστή και μη εξαιρετέα η Ρεπούση από τη σαβούρα της Αριστεράς. Αρνήθηκε και πάλι να τιμήσει την γενοκτονία των συμπατριωτών μας Ποντίων οι οποίοι έκαναν το λάθος να την ψηφίσουν στον Πειραιά. Η γυναικούλα του "συνωστισμού" λάτρης της Τουρκικής Δημοκρατίας ξέρει τι της επιφυλάσσει το άρθρο 301 του Τούρκικου Ποινικού Κώδικα που ποινικοποιεί την οποιαδήποτε προσβλητική στάση προς το κράτος, αν ζούσε εκεί ; "Πρόσωπο που προσβάλλει ρητά την τουρκική  του ταυτότητα , τη Δημοκρατία ή το Μέγα Τουρκικό  Κοινοβούλιο, τιμωρείται με φυλάκιση έξι μηνών έως τριών ετών." Έτσι ξέρουν οι γείτονες μας να υπερασπίζουν τα όσια και τα ιερά ...
τους έναντι της πλέριας Ελληνικής Δημοκρατίας, που επιτρέπει στους πάντες να τη μολύνουν και ιδίως στη σαβούρα της Αριστεράς, που έχει σηκώσει ακόμη και τα όπλα εναντίον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive