Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΑΠΟΨΗ.(Με την οποία διαφωνούμε βεβαίως) Η επιστράτευση θα ρίξει το μνημόνιο!!! Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"


Δούρειος  ίππος : η αντίδρασι για το « κακό μνημόνιο».
Ωραία Ελενη: Οι  Ευσεβείς πόθοι  της ροζ πουα και ερυθράς αριστεράς για την  ανατροπή της  όποιας  κυβερνήσεως  , ο χαλασμός του κόσμου    
Τροία ..Το κοινοβουλευτικό καθεστώς και η Δημοκρατία.                                                                                       
Η υπόθεσις..
                                          ***
Αν υπήρχε ίχνος σοβαρότητoς σ αυτή τη χώρα θα ήταν κωμικοτραγικό ανέκδοτο να το συζητάμε. Οτι δηλαδή επειδή οι ώρες διδασκαλίας των εκπαιδευτικών θα αυξηθούν από 21 σε  23  οι στρατευμένοι άναρχο-αριστεροί  υπάλληλοι  εκπαιδευτικοί, -  υπότροφοι του Ελληνικού Δημοσίου εφ όρου βίου -  θα καλούσαν σε πανελλαδική απεργία όλο το Δημόσιο.....
Φαντάζομαι τον Δημητράκη που μιλά με την συμμαθήτρια του στην διαφήμισι της βονταφον να της λέει.. «τζάμπα   μας πληρώνουν τρείς μήνες και χωρίς να δουλεύουμε, παιδί μου εσύ..»
Αφού, όπως προκύπτει απο τα στοιχεία του ΟΟΣΑ,η Ελλάδα διατηρεί σταθερά την άκρως τιμητική  προτελευταία θέσι (34η χωρα μεταξυ  35 χωρών)  
Διότι συμφώνως προς τα στοιχεία και τους πίνακες της ερεύνης ( Εκπαίδευση με μια ματιά 2012:Δείκτες ΟΟΣΑ  http://www.oecd.org/edu/eag2012.htm), , στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση οι εκπαιδευτικοί μας  διδάσκουν συνολικά 589 ώρες ετησίως, ενώ ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι 778 ώρες και του ΟΟΣΑ 782 ώρες.
Για τα γυμνάσια, οι ώρες διδασκαλίας των Ελλήνων είναι 415 και οι αντίστοιχοι μέσοι όροι σε Ε.Ε. και ΟΟΣΑ είναι 671 ώρες και 704 ώρες. Ενώ για τα δημοτικά οι ώρες διδασκαλίας είναι πάλι 415  όταν ο μέσος όρος στις χώρες του ΟΟΣΑ είναι 658.
Αναλυτικά τα στοιχεία εδώ ( το σχεδιάγραμμα που φαίνεται Ελλάδα στην προτελευταία θέσι υπερήφανη καμαρωτή για την ΟΛΜΕ) 
και συνοπτικά  συγκριτικά στοιχεία στην σελίδα  2, εδω.
Η έρευνα δημοσιεύθηκε στις  11 Σεπτεμβρίου του 2012 και απαριθμεί 570 σελιδες.
Αυτά βέβαιος είναι γνωστά τοις πάσι.  Ακόμη και στους πιθήκους που παριστάνουν τους καθηγητές,  πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τους φόρους και τα χαράτσια μας, ενώ είναι στρατευμένοι στην ιδεοληψία της αναρχο-αριστεράς,  τον μόνο θεό  που αναγνωρίζουν και  υπηρετούν με ζήλο ιεραποστόλου στην Αφρική  ..καταστρέφοντας  ο,τι απέμεινε Εμποδίζοντας τους φιλότιμους και εργατικούς συνάδελφους τους με ολοκληρωτικά βιαία μέσα να σκίσουν τα καθήκοντα τους,                                                                                 
Σε σχετικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στια διαδίκτυο νέος σε ώριμη ηλικία «αυτό ικανοποιήσεως»   προτρέπει :
«Τους μαθητές να καταλάβουν τα σχολεία και να βάλουν λουκέτα στα σχολειά και τα γυμνάσια ώστε να εμποδισθή η διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων ενώ η εκκωφαντική μουσική από ηχεία θα ξεκουφαίνει.. Οι αστυνομικοί να καταδιωχτούν από τους καταληψίες με νερό και αλεύρι, όπως στην «επαναστασι¨του Δεκέμβριου 2008. Τα θέματα των εξετάσεων να μπλοκαρισθούν... Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ να μην  αφήσουν τα θέματα να περάσουν από το δορυφορικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα εξεταστικά κέντρα. Τα τηλέφωνα να κοπούν  και αν  τα θέματα σταλούν με κούριερ οι δρόμοι να έχουν μπλοκαρισθεί από τους εργαζόμενους στους δήμους
Και όλα αυτά προκειμένου να ανατραπεί η κυβέρνησι  να φύγουμε από το μνημόνια να γυρίσουμε στην δραχμή και να σωθούμε εκτυπώνοντας άφθονο χρήμα -χρήσιμο για παπιε ντε τουαλετε» και τρώγοντας πράσα και μπρόκολα..
Ίσως  αυτά να φαίνονται αστεία αλλά η κατάστασις είναι εφιαλτική. Η Αναρχία  έχει διαποτίσει και διεισδύσει όλα τα  στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας, που παραπαίει σε σύγχυσι. Τρικυμία εν κρανίω ,κυματισμοί στη σκέψι, κουνια  μπελα –οι αποφασεις των νεοελληνων.Μια από  δω μια από κει..  . .Πλην ελαχίστων τολμητιών δεν υπάρχει ηγεσία να νουθέτηση να εξήγηση να αποστόμωση να απόδειξη ότι εδώ που φθάσαμε δεν υπάρχει άλλη λύσις. Ενώ οι παράλογοι φόροι και η εμμονή στην προστασία του υπερτροφικού κράτους των υπεραρίθμων, των νεκρών συνταξιούχων  που συνταξιοδοτούνται των τυφλών που βλέπουν των δημοτικών υπαλλήλων που κααααααθονται, και ολοι αυτοί  εξακολουθούν να παραμένουν αμοιβομενοι  τους ενώ δεν προσφέρουν  τίποτα ..Ολα αυτά, έχουν δημιουργήσει  μια δικαιολογημένη άρνησι και απαξίωσι  αυτής της κυβερνήσεως
Αυτή την κατάστασι  εκμεταλλεύονται διαχρονικώς οι νοσταλγοί της «επαναστασης» που χάθηκε των γκούλαγκ και του Στάλιν  των ολοκληρωτικών καθεστώτων του κομμουνισμου και σε κάθε πράξι- ενέργεια της όποιας κυβερνήσεως προς την σωστή κατεύθυνσι (άκουσον άκουσον..ΑΝ είναι δυνατόν, αύξησι των διδακτικων  ωρων από 21 σε 23 ωρες!!! ) – εξαγγέλλουν οι άναρχο-βάνδαλοι υπάλληλοι της ροζ πουα αριστεράς  τσίριζα και ομογάλακτοι συνδικαλιστές των κοινοβουλευτικών κόμματων  «λαϊκιά επανάσταση»
Στην συνείδησι του λαού , των σκεπτομένων ανθρώπων η γενική κατακραυγή κατά του μνημονίου, όπως παρουσιάζεται  από το διαδίκτυο και η θεώρησις όλων των πολιτικών συλλήβδην ως «προδοτών»  επειδή αναγκάσθησαν εκ των πραγμάτων να συμφωνήσουν με την εφαρμογή του μνημονίου , δεν θα οδηγήσει την Ελλάδα  στην ολοκληρωτική καταστροφή της Δημοκρατίας και της ελευθερίας μας.
Η αναρχία , η διαστροφή της πραγματικότητος  η δογματική ιδεοληψία ο λαϊκισμός της πέτρινης αριστεράς που συντρίβεται  καθημερινά από την γύμνια των ιδεών ,την αθλιότητα των πράξεων την  ωμη πρόκλησι της βίας την ανερμάτιστη  υποκρισία των., πνέει τα λοίσθια.
Και όσο η πτώσις  ο αφανισμός  γίνεται συνειδητός τόσο  το φίδι θα χτυπιέται  από την λύσσα του για το χαμό του.
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive