Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Σώοι οι επιβάτες του αεροσκάφους της Lion Air. Σε σπασμένη άτρακτο οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα


Σώοι οι επιβάτες του αεροσκάφους της Lion AirΑσφαλείς είναι σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους της Ινδονησίας οι επιβάτες που βρίσκονταν στο αεροσκάφος της Lion Air το οποίο ξέφυγε από τον διάδρομο ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Depansar, και κατέληξε στη θάλασσα.
«Όλοι οι επιβαίνοντες στο Boeing 737 των ινδονησιακών αερογραμμών χαμηλού κόστους Lion Air είναι ζωντανοί», δήλωσε ο Χέρι Μπάκτι, γενικός διευθυντής του τομέα αερομεταφορών του υπουργείου. 
«Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 130 άνθρωποι», βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αεροδρομίου του Ντενπασάρ....στο νησί Μπαλί, πριν καταπέσει στη θάλασσα, που είναι δίπλα στο αεροδρόμιο. 
Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, το ατύχημα οφείλεται σε σπασμένη άτρακτο του αεροσκάφους.

2 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΤΖΑΜΗ ΠΙΛΟΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ. ΑΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΕ "ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΑΤΡΑΚΤΟ", ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ "ΕΠΙΑΣΕ" ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΘΑΣΕ Ο ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. Η ΑΤΡΑΚΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ "ΒΑΡΙΑ" ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΤΖΑΜΗ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ...
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

    ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Transportation Ministry's director general of aviation, Harry Bakti Gumay, said the plane overshot the runway and fell into the sea from a height of about 50 meters (55 yards).
    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΧΑΡΥ ΜΠΑΚΤΙ ΓΚΟΥΜΑΪ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΜΕΤΡΩΝ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ.

    ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΟΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive