Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ JEFFRY - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και η ανάγκη εφαρμογής αυστηρών κανόνων διαφάνειας στη διαχείρισή τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του Κινήματος Ευ. Βενιζέλου με τον Γ. Παπανδρέου, στο γραφείο του κ. Βενιζέλου στη Βουλή. Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης η πορεία της χώρας και της κυβέρνησης, οι εξελίξεις στην Ευρώπη και ιδίως στα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κόμματα, καθώς επίσης το θέμα της «λίστας Λαγκάρντ». Όσον αφορά τα οικονομικά του Κινήματος, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους  ο κ. Βενιζέλος έδωσε οδηγίες να ζητηθεί -πριν την υποβολή της έκθεσης των έξι ελεγκτικών εταιρειών- η συνεργασία όσων έχουν κατά καιρούς αναμιχθεί στη διαχείριση, ώστε να...
είναι πλήρη τα λογιστικά στοιχεία και τα παραστατικά των δαπανών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν στελέχη τα οποία έχουν εξουσιοδοτηθεί να μιλούν εκ μέρους του και πολύ περισσότερο να αναλαμβάνουν πολιτικές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Σε κάθε περίπτωση υπογραμμίστηκε ότι ο δανεισμός της περιόδου 2003-2011 (που έφτασε στα 116,5 εκατ.) σε συνδυασμό με τη δραστική μείωση της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης κατά 90%, (από περίπου 22 εκατ. στα περίπου 2,5 εκατ., που είναι ούτως ή άλλως εκχωρημένα στις τράπεζες) αφήνει το ΠΑΣΟΚ με μηδενική ουσιαστικά επιχορήγηση και το όλο θέμα παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω του προβλήματος των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ για τους οποίους, όπως διευκρινίζεται, εφαρμόζεται πλέον ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.
Κατά τη συνάντηση τέθηκαν εξάλλου, θέματα που συνδέονται με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, με πηγές της Ιπποκράτους να κάνουν λόγο για κατάρρευση της σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αναφέρεται - κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες- σε «τεράστιες ευθύνες προσώπων που έπαιξαν ρόλο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2012» (σ.σ. Γ. Παπακωνσταντίνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive