Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΒΟΣΤΩΝΗ. "Θεέ μου, δεχόμαστε επίθεση" ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΒΙΝΤΕΟ-Θεέ μου, δεχόμαστε επίθεση
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στον μαραθώνιο της Βοστώνης, ενώ ο δρόμος ήταν γεμάτος κόσμο και οι δρομείς βρίσκονταν κοντά στη γραμμή τερματισμού. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βοστώνης υπάρχουν τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα οκτάχρονο παιδί και 150 τραυματίες, εκ των οποίων τουλάχιστον 17 είναι σε κρίσιμη κατάσταση, με τους 8 να είναι μικρά παιδιά....
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν στην Βoylston Street, σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα. Όπως ανέφεραν γιατροί σε μέσα ενημέρωσης, 29 τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, οκτώ από τους οποίους βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. «Έχουμε προχωρήσει σε αρκετούς ακρωτηριασμούς»  είπε ο γιατρός Πίτερ Φάγκενχολζ και σημείωσε πως δεν υπάρχουν παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκρήξεις οφείλονται σε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.  Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, βρέθηκαν άλλοι δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί, οι οποίοι έχουν εξουδετερωθεί.  Το FBI, έχει στείλει στην Βοστώνη κλιμάκιο ειδικών πυροτεχνουργών
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα, ενημερώθηκε για την έκρηξη στον μαραθώνιο της Βοστώνης και έχει δώσει εντολή να παρασχεθεί κάθε βοήθεια που κρίνεται απαραίτητη.
"Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος το έκανε και γιατί.  Θα βρούμε όμως ποιος ή ποιοι είναι υπεύθυνοι. Όποιος είναι υπεύθυνος θα υποστεί τις συνέπειες της δικαιοσύνης", είπε στο διάγγελμά του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
"Μέρες σαν και αυτή, δεν υπάρχουν Ρεπουμπλικανοί ή Δημοκράτες. Είμαστε όλοι Αμερικανοί ενωμένοι", τόνισε, υπογραμμίζοντας :" Η Βοστώνη είναι μία σκληρή και ανθεκτική πόλη. Έτσι είναι και οι πολίτες της".
"Είμαι βέβαιος ότι οι κάτοικοι της Βοστώνης  θα συνέλθουν, θα φροντίσει ο ένας τον άλλον και θα προχωρήσουμε. Ως μια περήφανη πόλη", πρόσθεσε. 
To site της Boston Globe δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στην Βοστώνη.
Το τράβηξε δημοσιογράφος που κάλυπτε τον μαραθώνιο. Ακούγεται μόνο να λέει: "Δεχόμαστε επίθεση. Θεέ μου, θεέ μου!"
ΦΩΤΟ-Η αινιγματική φιγούρα στην οροφή κτιρίου στη Βοστώνη
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν μπει στο μικροσκόπιο του FBI.
Τις φωτογραφίες φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Corriere della Sera και δείχνουν έναν μυστηριώδη άνθρωπο να βρίσκεται στην οροφή ενός κτιρίου.
Η αστυνομία «σαρώνει» ήδη φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τον μαραθώνιο, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες της βομβιστικής επίθεσης.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive