Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ .. ΕΞΟΡΙΑ. Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ;




Εμείς το είπαμε, η νοσοκόμα, "Αδελφή Λουτσία" κάτι τούχει κάνει του ανθρώπου κατά την πρόσφατη ασθένειά του.  «Δημιουργείται χώρος κράτησης για οικονομικά αδικήματα» λέει.
Θα μεταφερθούν οι κρατούμενοι οφειλέτες σε στρατόπεδα της Αττικής
Πιθανόν θα είναι στρατόπεδο εντός του νομού Αττικής
Ένα χώρο και συγκεκριμένα ένα στρατόπεδο εντός του νομού Αττικής, που θα μετατραπεί σε χώρο κράτησης κατηγορουμένων για οικονομικά αδικήματα...
αναζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με «τα Νέα».
Όπως δήλωσε ο Αντώνης Ρουπακιώτης «αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε».
Ο κ. Ρουπακιώτης σημείωσε, δε, πως στον ίδιο χώρο θα φιλοξενούνται και κρατούμενοι για ήσσονος σημασίας και ποινικής απαξίας αδικήματα, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε μικρές ποινές φυλάκισης που δεν ξεπερνούν τα δύο χρόνια.
Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι οι οικονομικοί εγκληματίες - ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Δ.λ.δ. - να μεταφερθούν σε διαφορετικό χώρο από αυτόν όπου κρατούνται δράστες άλλων βαρύτερων αξιόποινων πράξεων (όπως είναι τα εγκλήματα κατά της ζωής) και να επιτευχθεί ο διαχωρισμός των κρατουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive