Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ , ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΥΝΑΝ - ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΤΩΡΑ .. ΦΥΛΑΚΗ. Α, ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ


Χειροπέδες σε γνωστούς επιχειρηματίες για χρέηΘα μας πεί ο Άδωνις. "Και τι θέλετε να μην πιάνονται οι φοροφυγάδες;" Το γνωστό παραμύθι τελικά. ΟΛΟΙ είχαμε τις δουλειές, τις επιχειρήσεις μας, τα γραφεία και το προσωπικό μας, ζούσαμε τίμια με άνεση και πληρώναμε τις υποχρεώσεις μας. Μας έφεραν ντε & καλά τα μνημόνια για μας σώσουν , λέμε τώρα, και μας έφεραν την ολική καταστροφή , σε ανθρώπους που για πολλές δεκαετίες ήτανε το άλφα & το ωμέγα της μικρής ή μεγάλης βιομηχανίας, τους βλέπουμε τώρα λυπημένους, πτωχούς, χρεωμένους, να παίρνουν τον δρόμο για την φυλακή.
Σε ένα δρόμο που αυτοί δεν τον ήθελαν αλλά οι διάφοροι ... Αδώνιδες τους οδήγησαν εκεί..... Δέκα πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο απο την Ασφάλεια Αττικής για χρέη προς το δημόσιο. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επίπλων NEOSET, Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης, για μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ, ύψους 526.840,07 ευρώ, γνωστός κομμωτής, επίσης για μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ, ύψους 158.195,28 ευρώ, ενώ για χρέος προς το δημόσιο ύψους 14.655.485 ευρώ, συνελήφθη στο Χολαργό 69χρονος νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας επεξεργασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive