Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΔΕΙΑ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ & ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. Εξαφανισμένοι οι υπουργοί στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων


Εξαφανισμένοι οι υπουργοί στη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεωνΝα ενημερωθεί άμεσα, τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης όσο και η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, για το φαινόμενο ματαίωσης της συζήτησης των επικαίρων ερωτήσεων που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, ζήτησε ο Δ' Αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Δραγασάκης, από την υπηρεσία κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Από τις 11 επίκαιρες ερωτήσεις που είχαν εγγραφεί στην ημερήσια διάταξη, συζητήθηκαν μόνο οι δύο, η μία αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών και η άλλη αρμοδιότητας Πολιτισμού. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει εκ νέου τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων... που ήδη έχει επισημάνει στην κυβέρνηση, φαινόμενο απροθυμίας προσέλευσης υπουργών στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive