Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Χοντρό άδειασμα» Σαμαρά σε Κουβέλη. Συμφωνία για απολύσεις πίσω από την πλάτη του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ


«Χοντρό άδειασμα» Σαμαρά σε Κουβέλη
Παρά την δυσαρέσκεια που αφήνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, να εννοηθεί ότι υπάρχει από μέρους του για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν ότι πλέον ουδείς μέσα στο κυβερνητικό σχήμα τον υπολογίζει στα σοβαρά. Μέσα σε λίγα 24ωρα...
 όλες οι κόκκινες γραμμές που υποτίθεται ότι θα έθετε κατά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την Τρόικα, κατέρρευσαν. Ο Πρωθυπουργός πήρε πάνω του την απόφαση για απολύσεις στο δημόσιο, αδειάζοντας τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ με τον πλέον έκδηλο τρόπο.
Ο δρόμος για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων έχει ήδη ανοίξει και ο Φώτης Κουβέλης βρίσκεται από σήμερα αντιμέτωπος με το κόμμα του και τον ίδιο τον εαυτό του. Προεκλογικά, η ΔΗΜΑΡ υποστήριζε ότι "απολύσεις στο Δημόσιο δεν πρόκειται να υπάρξουν". Κι όμως: μετά τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, η αποχώρηση δεκάδων χιλιάδων υπαλλήλων από το Δημόσιο δημιουργεί πλέον πολλές επιφυλάξεις για τον ρόλο που έχει αναλάβει να παίξει η ΔΗΜΑΡ στην κυβερνητική τριανδρία.
Πλέον, ο Φώτης Κουβέλης θα κληθεί από το ίδιο του το κόμμα να επαναπροσδιορίσει την πολιτική υπόσταση της ΔΗΜΑΡ και να απαντήσει τελικά στο ερώτημα αν έχει λόγο ύπαρξης μέσα στο κυβερνητικό σχήμα.
Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, ο Φώτης Κουβέλης έχει μετατραπεί στα μάτια και την συνείδηση του κόσμου σε μία "μαριονέτα" που κινείται μόνο για να ικανοποιήσει τα θελήματα των δύο "γαλαζοπράσινων" κυβερνητικών εταίρων.
Τελικά κ. Κουβέλη:
μετά τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις,
μετά και την διατήρηση στο χαράτσι της ΔΕΗ,
μετά και τις απολύσεις στο Δημόσιο (όπως είχε προαναγγείλει το NEWSBOMB)
τι θα έχετε να πείτε όταν η προσωπική επιλογή σας, ο κ. Μανιτάκης, αντικατασταθεί με συνοπτικές διαδικασίες;
Αν αυτό συμβεί, θα πρόκειται για το πολλοστό πλήγμα που θα έχει υποστεί η αξιοπρέπεια του άλλοτε συμπαθή πολιτικού, Φώτη Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive