Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αρση απορρήτου για το τηλέφωνο του Διαιτητή Τριτσώνη ζητά η ΑΕΚ




Με επιστολή της στην ΕΠΟ η Ένωση ζητά να μάθει με ποιόν επικοινώνησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Τριτσώνης, πριν πάρει την απόφαση για οριστική διακοπή του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό;;...
Με κάθε νομικό μέσο η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κινηθεί, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι ήταν αυτοί με τους οποίους επικοινώνησε ο Σταύρος Τριτσώνης το βράδυ της Κυριακής (19/04), πριν πάρει την απόφαση για οριστική διακοπή του αγώνα.
Στόχος της Ένωσης να γίνει άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του διαιτητή. Η ΑΕΚ σε πρώτο χρόνο ζήτησε την άρση μέσω της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον του Τριτσώνη, στην οποία μεταξύ άλλων ζήτησε από τον ίδιο, εφόσον δεν έχει τίποτα να κρύψει, να ζητήσει από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην οποία είναι συνδρομητής τη λίστα με τις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής(14/04)
Το επόμενο βήμα πραγματοποίησε την Παρασκευή (19/04) η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στέλνοντας έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητά να κινήσει η ίδια της διαδικασίες για να αρθεί το απόρρητο στο κινητό του διαιτητή. Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όπως φαίνεται δεν θα μείνει σε αυτό το έγγραφο αλλά θα εξετάσει και κάθε άλλη νομική ενέργεια με την οποία μπορεί να πετύχει το στόχο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive