Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ολοι ένοχοι, αθώα η Τσέκου, προτείνει ο εισαγγελέας

Την καταδίκη του συνόλου των κατηγορουμένων στην πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων εισηγήθηκε χθες ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, Ιω. Αγγελής. Παράλληλα, πρότεινε την αθώωση, λόγω αμφιβολιών, της Εύης Τσέκου, συνεργάτιδας και παράλληλα ερωτικής συντρόφου...
του γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρ. Ζαχόπουλου, το 2007, για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης. Υστερα από σχεδόν ένα χρόνο ακροαματικής διαδικασίας, ο εισαγγελικός λειτουργός ανέλυσε το σκεπτικό του για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 2007, υποστηρίζοντας ανάμεσα σε άλλα ότι:
* Οι Εύη Τσέκου, Χρ. Νικολουτσόπουλος, Θ. Αναστασιάδης και Γ. Μακρυγιάννης γνώριζαν πως η περιβόητη κασέτα με τις ερωτικές σκηνές Τσέκου-Ζαχόπουλου περιείχε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
* Οι δημοσιογράφοι του Mega, κατά την επαφή τους με τους Τσέκου και Νικολουτσόπουλο, απεκόμισαν ότι οι δύο διέθεταν ευαίσθητο υλικό, και αναρωτήθηκε: «Για ποιο λόγο ζήτησαν 100.000 ευρώ; Κάτι θα έδινε (η Τσέκου), και αυτό ήταν η κασέτα».
* Για το DVD που έφτασε στο πρωθυπουργικό γραφείο: «Ο Ανδριανός λέει την αλήθεια και ο Αναστασιάσης ψέματα. Αντέγραψε χωρίς να γίνει αντιληπτός την κασέτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παρέδωσε στον Ανδριανό, έκανε τη μετατροπή και την επεξεργασία».
* Για την απόπειρα εκβίασης: από τις αρχές Δεκεμβρίου 2007 είχε μπει σε δρόμο τακτοποίησης, καθώς ο Χρ. Ζαχόπουλος είχε παραπέμψει την Τσέκου στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Τέλος, ο Ιω. Αγγελής άφησε αιχμές ότι η επίμαχη υπόθεση συνδέεται με τον έλεγχο του Θ. Αναστασιάδη από το ΣΔΟΕ για τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Για την ίδια υπόθεση είχε αναφερθεί και ο Χρ. Νικολουτσόπουλος, λίγη ώρα νωρίτερα. Κλείνοντας την απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενός του Θ. Αναστασιάδης δημιούργησε έναν κατακλυσμό, προκειμένου να εκβιάσει την κυβέρνηση για το επίμαχο ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive