Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ. Συρία: Κανένα ίχνος των Μητροπολιτών


Συρία: Κανένα ίχνος των Μητροπολιτών  Δεν επιβεβαιώνεται η απελευθέρωση των δύο Μητροπολιτών που απήχθησαν χθες στην Συρία.
Ενώ νωρίς το απόγευμα η χριστιανική οργάνωση l' Œuvre d' Orient, με ανακοίνωσή της την οποία αναμετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε ότι «οι δύο Μητροπολίτες φέρεται ότι βρίσκονται ήδη στην ορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Χαλέπι» δεν υπάρχει κάτι που να το επιβεβαιώνει και πλέον εκφράζονται ανοικτά φόβοι για την τύχη τους στα χέρια των Τσετσένων απαγωγέων. Επίσης ένας εκπρόσωπος της Συριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς από τη Δαμασκό δήλωσε ότι ήταν ελεύθεροι...

«Και οι δύο τους είναι στο δρόμο για το πατριαρχείο του Χαλεπιού», είπε ο επίσκοπος Τόνι Γιαζίγκι. Η ανακοίνωση της l' Œuvre d' Orient έκανε λόγω για απελευθέρωσή τους το μεσημέρι (περί τις 4.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αλλά μλεχρρι τώρα δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί τους.
Το θέμα είναι ότι οι δηλώσεις περί "απελευθέρωσης" ήρθαν αμέσως μετά την διαρροή πληροφοριών ότι οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις ετοίμαζαν επιχείρηση απελευθέρωσης. Αναφορικά με τις πληροφορίες στα Μέσα Ενημέρωσης περί απελευθέρωσης του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου, το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώνει τα έξης:
«Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απαγωγή του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Γρηγόριου Yohanna Ibrahim παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή όλες τις εξελίξεις και τις σχετικές πληροφορίες.
Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύονται σε διεθνή και Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης πληροφορίες, από διάφορες πηγές, ότι απελευθερώθηκαν οι δύο απαχθέντες Μητροπολίτες.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.
Για οποιαδήποτε επιβεβαιωμένη εξέλιξη θα υπάρξει ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive