Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Δύο συλλήψεις. Νέα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής. ΑΡΠΑΓΗ 2 κατοίκων απο τις δυνάμεις κατοχής.


«Μπαρούτι» μυρίζει ξανά η κατάσταση στις Σκουριές της Χαλκιδικής, έπειτα από τα νέα σημερινά επεισόδια που εκτυλίχτηκαν στην Ιερισσό.  Τα ξημερώματα της Τετάρτης αστυνομικοί εισέβαλαν σε δυο σπίτια και συνέλαβαν δυο 40χρονους, οι οποίοι είναι ύποπτοι για συμμετοχή για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.  Η αστυνομία υποστηρίζει πως εκτελούσε εντάλματα σύλληψης και πως παρών στις συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα ήταν και εισαγγελέας. 
Η πλευρά των κατοίκων, όμως, περιγράφει αλλιώς τα γεγονότα και μιλά για αρπαγή των δυο ανδρών. ...Σύμφωνα με τους κατοίκους λοιπόν, στις 3 τα ξημερώματα εισέβαλαν σε δυο σπίτια και συνέλαβαν τους δυο άνδρες μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους.Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι αστυνομικοί στην πρώτη περίπτωση προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του ενός συλληφθέντα, σπάζοντας την πόρτα με λοστό, αλλά ο άνδρας τους άκουσε και άνοιξε την πόρτα. 
Στην δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού με κλωτσιά και συνέλαβαν και τον δεύτερο άνδρα μπροστά στην οικογένειά του.

Στη συνέχεια, ως αντίποινα, κάτοικοι έκαψαν έπιπλα και αρχεία του Α.Τ. της περιοχής. Αμέσως στο χωριό σήμανε συναγερμός, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες του χωριού και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και μετά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ιερισσού.

Οι καταδρομικές συλλήψεις στην Ιερισσό είναι δύο και σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεων για την επίθεση στο εργοτάξιο των Σκουριών πριν από δύο μήνες. Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τους δύο που έχουν ταυτοποιηθεί για την επίθεση σύμφωνα με την αστυνομία καθώς από τον ένα βρέθηκε γενετικό υλικό σε σκούφο περίπου 1 χιλιόμετρο από το εργοτάξιο,  ενώ στο σπίτι του δεύτερου εντοπίστηκε καραμπίνα που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης και αργότερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου. 

Το seleo.gr δημοσιεύει φωτογραφίες από τα όσα έγιναν στα σπίτια. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive