Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Παράλυτος 17 χρονος ύστερα από βλάβη χειρουργικού μηχανήματος στο νοσοκομείο Λήμνου. ΒΙΝΤΕΟ

Παράλυτος στην αριστερή του πλευρά έμεινε 17χρονος έπειτα από χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιμαγγειώματος από τον εγκέφαλο, στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Οι γιατροί του νοσοκομείου, αρνούνται πως πρόκειται για ιατρικό λάθος και αποδίδουν την εξέλιξη σε επιπλοκές στην επέμβαση, η οποία ωστόσο, όπως και οι ίδιοι παραδέχονται, έγινε με «πρωτόγονα» μέσα. Το μηχάνημα-πλοηγός που... δανείστηκε το νοσοκομείο από ιδιωτικό κέντρο των Αθηνών ειδικά για την συγκεκριμένη επέμβαση, σταμάτησε να λειτουργεί κατά τη διάρκειά της, αφού αποδείχθηκε ότι δεν ήταν συμβατό με τις μαγνητικές τομογραφίες που είχε βγάλει ο 17χρονος σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, ελλείψει αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. ΒΙΝΤΕΟ>>




Με τον πλοηγό εκτός λειτουργίας, όπως εξηγεί ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου, Χρήστος Θεοδώρου, δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει τρισδιάστατη απεικόνιση, που θα βοηθούσε στην ακριβή αίρεση του αιμαγγειώματος. Αυτή έγινε τελικά με συμβατικές μεθόδους, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί μετά το τέλος της επέμβασης πως ο έφηβος είχε παραλύσει στην αριστερή του πλευρά. «Ολες οι επεμβάσεις έχουν επιπλοκές. Η τρισδιάστατη απεικόνιση θα έδινε τη δυνατότητα μεγαλύτερης ακρίβειας, αλλά σύμφωνα με τους χειρουργούς αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέτρεπε τη συγκεκριμένη επιλογή», είπε ο κ. Θεοδώρου.
Οι γονείς του 17χρονου ξεκινούν τώρα αγώνα δρόμου για την αναζήτηση εξειδικευμένου κέντρου στο εξωτερικό, με την ελπίδα να αποκατασταθεί η υγεία του νεαρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive