Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Χοντρός καυγάς Άδωνι-Ιγνατίου στο twitter

αδωνις-twitterΣκληρός καυγάς εκτυλίχθηκε στο twitter μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Μιχάλη Ιγνατίου, καθώς από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις αλλά και την προσωπική του άποψη, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρενέβη οργισμένος, προκαλώντας τον ανταποκριτή να αφήσει τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον και να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρωτάει τον Μιχάλη Ιγνατίου αν συνεχίζει να υποστηρίζει το ΟΧΙ που είπε η Κύπρος για να πάρει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, γνωρίζετε και δεν ομολογείτε ότι και με το “ΝΑΙ” την Τρίτη, θα “σκότωναν” τις δυο τράπεζες». Και συνεχίζει ο ανταποκριτής:...
«Και δεν λέτε την αλήθεια… Και συνεχίζετε να προκαλείτε τους Ελληνοκύπριους. Δεν ΚΡΥΒΕΤΑΙ η χαρά σας». Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Eurogroup ρώτησε: «Αν χάσει σε σχέση με τη συμφωνία της Τρίτης ή αν βγει από το € θα λέτε το ίδιο;»... για να λάβει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, έλεος. Έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ τη Δευτέρα. Η ψηφοφορία έγινε την Τρίτη». Η κορύφωση όμως έρχεται όταν με την ανταπάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, «σας παρακαλώ όμως αν η Κύπρος πέσει να πάτε να ζήσετε εκεί αφού νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα. Οχι από ΝΥ και WDC…», ο Μιχάλης Ιγνατίου δίνει τέλος στο διάλογο γράφοντας: «Είστε τυχερός που είμαι ευγενικός. Όταν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ θα επιστρέψω στην πατρίδα μου». 
tweet  adonis ignatiou

Πηγή: www.paraskhnio.gr

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive