Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Συνάντηση αύριο των επίορκων συνενόχων Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση των αρχηγών των 3 προδοτικών κομμάτων που μετέχουν στην κατοχική κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συζητήσουν για τα εκκρεμή ζητήματα με την τρόικα. Με τις εξελίξεις στην ευρωζώνη να είναι ραγδαίες γύρω από το καυτό θέμα της Κύπρου, η δοσιλογική κυβέρνηση αναζητεί λύση στα εκκρεμή θέματα για τη συμφωνία με την τρόικα και την τυπική έγκριση της εκταμίευσης του Eurogroup. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν φυσικά  οι εξελίξεις στην Κύπρο...που επηρεάζουν και την Ελλάδα, αλλά και το μέλλον των κυπριακών τραπεζών.
Στο πλαίσιο αυτό, στο Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6 το απόγευμα σύσκεψη των τριών επίορκων πολιτικών αρχηγών, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του προέδρου της (Αριστερής!!) ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, προκειμένου να συνεδριάσουν για όλα τα εκκρεμή ζητήματα.
Στην ατζέντα θα βρεθούν επίσης το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, στο οποίο επιμένει η τρόικα και η παράταση του χαρατσιού στα ακίνητα και για το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive