Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πολεμική για το διαφημιστικό βίντεο που παρουσιάζει μοντέλα ως πόρνες



Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία το τελευταίο διαφημιστικό βίντεο της φίρμας Luis Vuitton, που παρουσιάζει μοντέλα ως πόρνες στους δρόμους του Παρισίου. Η γαλλική οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών Osez le Féminisme (Τολμήστε τον Φεμινισμό), κατήγγειλε την καμπάνια επειδή παρουσιάζει στον κόσμο μια «λαμπερή εικόνα της πορνείας»....
 http://www.tanea.gr/#video

Στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Τζέιμς Λίμα για το βρετανικό περιοδικό Love Magazine, παρουσιάζεται η κολεξιόν φθινόπωρο/χειμώνας. Τρία μοντέλα πρωταγωνιστούν ως πόρνες του Παρισίου: Η Κάρα Ντελεβίνγκν, η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ και η Σάσκια ντε Μπρόου αιχμαλωτίζουν το βλέμμα των περαστικών αυτοκινήτων που έχουν βγει τη νύχτα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας για αγοραίο έρωτα.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, η Luis Vuitton αρνήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των φεμινιστικών οργανώσεων. 

«Είναι ένα βίντεο παραπλανητικό γιατί συνδέει δύο κόσμους εντελώς διαφορετικούς, αυτόν της ραπτικής και αυτόν της σεξουαλικής βίας» ανέφερε η οργάνωση Osez le Féminisme.

H γνωστή για την ακτιβιστική της δράση οργάνωση Femen δεν έδειξε ότι εκπλήσσεται από το βίντεο με τις μοντέλα-πόρνες
της Luis Vuitton: «Για μια ακόμη φορά χρησιμοποιούν το γυναικείο γυμνό για να πουλήσουν ρούχα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive