Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Χρήστου Μανούρα, από τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ευχαρίστησε τον κ. Μανούρα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του, ενώ του μετέφερε και τις ευχαριστίες της Πολιτικής Ηγεσίας.Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013
Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Χρήστου Μανούρα, από τα καθήκοντα του εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ευχαρίστησε τον κ. Μανούρα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του, ενώ του μετέφερε και τις ευχαριστίες της Πολιτικής Ηγεσίας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.