Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Παραίτηση του γκέουλα υπουργού Σαρρή ζήτησε ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Δήλωσε ότι «πρέπει να προετοιμαστούμε για έξοδο από το ευρώ»


Παραίτηση Σαρρή ζήτησε ο αρχιεπίσκοπος ΧρυσόστομοςΤην παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Μιχάλη Σαρρή και την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη ζήτησε με δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος.
«Πρέπει να προετοιμαστούμε για έξοδο από το ευρώ και με την πρώτη ευκαιρία να φύγουμε από την ευρωζώνη. Η λίρα μας είναι αρκετή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προκαθήμενο της κυπριακής εκκλησίας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Χρυσόστομος τόνισε ότι ο Κυπριακός λαός είναι και ικανός και αποφασισμένος να σταθεί στα πόδια του. “Τους ευχαριστούμε πολύ. Δεν την θέλουμε την βοήθεια”, είπε χαρακτηριστικά Σε ό, τι αφορά την απομάκρυνση του σημερινού υπουργού Οικονομικών και την αντικατάστασή του ανέφερε:...
“Χρειαζόμαστε για τη θέση του υπουργού Οικονομικών έναν άνθρωπο με νεύρο, όχι κάποιον που να λυγίζει με το πρώτο φύσημα του αέρα”, κατέληξε ο Χρυστόστομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive