Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΦΩΤΟ


ex

Λίγες ώρες ήταν αρκετές για να μετατρέψουν τις στιγμές χαράς σε απόλυτο εφιάλτη.Η παρέα συνήθιζε να συγκεντρώνεται και να διασκεδάζει μέχρι το πρω στο σπίτι του Νίκου. Έτσι έγινε και αυτή την φορά. Τα χαμόγελα όμως πάγωσαν στα χείλη τους. Η φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι από το σπίτι του Νίκου με τα δύο παιδιά να ψήνουν.....

ex2
Ο Νίκος πριν λίγες ημέρες αμέριμνος και ιδιάιτερα ευτυχισμένος απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές στο πλευρό της φίλης του. Στη σελίδα του στο Facebook η φωτογραφία έχει αναρτηθεί στις 8 Φεβρουαρίου.
ex3
Άλλη μια φωτογραφία, η οποία φιλοξενείται στον λογαριασμό του Νίκου απεικονίζει και τα τρία παιδιά να διασκεδάζουν σε μαγαζί της περιοχής τους.
Τα δυο παληκάρια στα δεξιά είναι οι αδικοχαμένοι Νίκος και Σάββας ενώ ο δεύτερος από τα αριστερά είναι ο Γιώργος που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή .
ex4
ex5
Στα αριστερά απεικονίζεται ο Σάββας Παπαδόπουλος και στα δεξιά ο Γιώργος Πορουμπέσκου
ex6
ex7
Οι τρεις νεαροί από την Αθήνα, τα Γιάννενα και τα Χανιά νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Όπως αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί, οι κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις που θα γίνουν θα καταδείξουν αν έχουν υποστεί εγκεφαλικές βλάβες λόγω της ελλιπούς οξυγόνωσης των ιστών.
Ο ένας εξ αυτών που αρχικά η κατάσταση του θεωρήθηκε καλύτερη και νοσηλευόταν στην Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου τελικά μεταφέρθηκε επίσης στην ΜΕΘ, με μάσκα οξυγόνου ενώ οι άλλοι δύο είναι διασωληνωμένοι.
Σήμερα αναμένεται να γίνει και η νεκροτομή των δυο άτυχων νέων από τα Χανιά και την Χαλκίδα, 21 και 22 ετών αντίστοιχα, ενώ θα ακολουθήσουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις για την διαπίστωση των ακριβών αιτιών του θανάτου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive