Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Μετά την χθεσινή αποθέωση ΓΑΠ, όντως ΔΕΝ υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.

Μην μου πείτε ότι όσοι εχθές σήκωσαν στα χέρια τον εκτελεστή των οραμάτων του λαού , βιολογικά & ιδεολογικά, ήταν όλοι .. "φτιαγμένοι" κοινωνικά ή οργανικά και μες στην τρελή χαρά διαβιούντες.
Σαν καθημερινοί και φυσιολογικοί συνάνθρωποί μας φαινόντουσαν.
ΑΥΤΑ που έκαναν δεν φάνηκαν φυσιολογικά στους υπόλοιπους . 
Σαν να βλέπαμε ανθρώπους, που για τα τρία τουλάχιστον τελευταία χρόνια, δεν ήταν ΕΔΩ. .....


Σάμπως νάταν κάπου αλλού, εξω απο δω. 
Σαν να ήταν στην .. κατάψυξη όλα αυτά τα χρόνια και τους απόψυξαν μόνο για χθές, για λίγες ώρες , για να κάνουν όσα είδαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. 

Γιατί πως να το κάνουμε βρε συνέλληνες, δεν μπορεί αυτοί να μην είδανε τα ποτάμια αίματος, τις εκατόμβες νεκρών δολοφονημένων,  τα εκατομμύρια πεινασμένων, παγωμένων, άστεγων , απογοητευμένων, ξενιτεμένων, εθνικά προδομένων κ.λ.π., που ΑΥΤΗ η πολιτική του σηκωμένου στα χέρια τουρίστα ηγέτη προκάλεσε.  

ΑΥΤΟΝ λοιπόν επευφημούσαν κι αν μπορούσαν θα τον έκαναν ΞΑΝΑ πρωθυπουργό  όπως αλάλαζαν. 
Σαν αυτοί οι αλαλάζοντες πολίτες  να είναι οι μοναδικοί ευτυχισμένοι αυτού του τόπου, έξω και μακρυά των όσων ζούμε όλοι οι υπόλοιποι. 
Και τώρα; μαζί με αυτούς τους .. "ευτυχισμένους" πολίτες, πια ελπίδα μπορεί να έχει η ξεπουλημένη Πατρίδα μας να ανατάξει  τις δυνάμεις της και να ευημερίσει τελικά. 
Η Γνώμη μας;
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΑ. 
Τ-Ε-Λ-Ο-Σ !!
"Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΩ" 
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

2 σχόλια:

  1. ...ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ Η ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ3 Μαρτίου 2013 στις 7:04 μ.μ.

    Αναρωτιέμαι, πόσο ταγγισμένο λίπος αντί μυαλού να υπάρχει άραγε στο εγκεφαλικό κοίλωμα του κυρίου… αυτων των κατακαθιών ???? // ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΡΕ ΓΑΠ-ΙΔΙ/@ΡΧΙΔΙ.... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ/ΠΕΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΡΧΙ(Δ)AKΙ…. ΝΑ ΣΟΥ ΣΦΗΝΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….??? // ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ… ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ…. ΜΕ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ… ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΤΗΣ ΚΑΤ’ ΕΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΑΔΑ ΑΕ» ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ…. ΚΑΤ’ ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΝΕΟΦΡΙΔΕΡΙΚΩΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΩΣ. ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ…. ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ/ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ….ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…. ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΣΟΥ…. ΣΟΡΟΣ, ΡΟΥΜΠΙΝΙ, ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ…. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ)….. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ….???? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ….. ΚΑΙ 100 ΓΕΝΕΕΣ ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΟΥ «ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ»…. ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ…. ΜΕΣΑ ΣΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ…. // ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ….??? ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ…. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΕΡΙΝΥΕΣ…. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΜΥΕΛΟΥ ΟΣΤΕΩΝ…. ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ…. ΚΡΕΜΑΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ… ΕΞΩ…. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ…. ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ…. ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ… ΣΚΟΥΛΗΚΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive