Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Καλύτερα είναι τα νέα για την υγεία των δύο εκ των τριών φοιτητών


Αποσωληνώθηκε ο ένας φοιτητής - εκτός εντατικής ο δεύτεροςΠου εισέπνευσαν μονοξείδιο του άνθρακα από το αυτοσχέδιο φονικό μαγκάλι που άναψαν για να ζεσταθούν στη Λάρισα.
Ο 23χρονος φοιτητής από τα Γιάννενα, ο οποίος παρουσίασε από το Σάββατο βελτίωση και μίλησε με τους οικείους του πήρε εξιτήριο από την Εντατική και θα νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ακόμη την τραγική κατάληξη που είχαν οι δύο φίλοι του, ενώ...

τον παρακολουθούν συνεχώς  ψυχολόγοι.
Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει και η κατάσταση της υγείας του σπουδαστή από τα Χανιά, του συγκάτοικου και φίλου  του Σάββα Παπαδόπουλου που βρήκε τραγικό θάνατο. Ο νεαρός αφυπνίστηκε από αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Στο μεταξύ, σταθερή και ελεγχόμενη παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή από την Αθήνα που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ...
του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παραμένει διασωληνωμένος.
Την ίδια ώρα, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία οι ενεργοί πολίτες της Λάρισας καλούν το απόγευμα όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά που θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στο κέντρο της πόλης.

foitites-keria-612x300.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive