Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τανάλια των Τούρκων πνίγει την Κύπρο ...Ενώ η Ελλάδα βαράει νταούλια !


«Η αξιοποίηση των κοιτασμάτων αποκλειστικά από την Κύπρο δεν θα γίνει αποδεκτή» δήλωσε Τούρκος πολιτικός στο διεθνές πρακτορείο Reuters.Για όποιον καταλαβαίνει την Τούρκικη διπλωματία είναι άμεση απειλή πολέμου σε περίπτωση που η Κύπρος  ''προπωλήσει-τιτλοποιήσει''  τα οικόπεδα !
 Είναι τόσο ωμός ο εκβιασμός από την Τουρκία που στην συγκεκριμένη περίπτωση δρα ώς ο απόλυτος δορυφόρος της Γερμανίας ...
Να μην ξεχνάμε και τους Γερμανικούς Πάτριοτ που σταθμεύουν στην Τουρκία kai η Τουρκία απειλεί με στρατιωτικά μέσα δηλαδή πόλεμο , την αποδυναμωμένη Κύπρο!
Δεν πιστεύω να έχει κάποιος την ψευδαίσθηση οτι  η Ε.Ε θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της Τουρκίας που ως δειθνής άρπαγας ,να   περιμένει το πράσινο φως από την χώρα της Μέρκελ  ,να μην ξεχνάμε ότι πάντα η Τουρκία ήταν αυτό που ήταν πάντα!
Η Ελλάδα δεν μας έχει συνηθίσει σε ρόλο προστάτη της Κύπρου και δεν περιμένουμε να το κάνει τώρα ...Αν καιακούμε  κάθε ημέρα κορ΄ωνες από τον άσχετο υπουργό οικονομικών που απλά βγάζει λόγους ,ο Υπουργός  ¨Αμυνας της Ελλάδος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος σιωπά εκκωφαντικά !
Να δούμε μια δήλωση της Ελλάδος στήριξης της Κύπρου και να σταθεί απέναντι στον Τούρκο άρπαγα;...Δεν τονομίζω !
Ευτυχώς που μόνο οι Ισραηλινοί θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή !
Για αν περιμένουμε απο την Ηγεσία του Υπουργείου άμυνας της Ελλάδος που δεν έχει χρόνο αλλά πάει από παράτες σε παράτες .
Ούτε πιστεύουμε οτι έχει θέλει να κάνει κάτι παραπάνω ...Γιατί οτι μπορεί ειναι σίγουρο !
Βετεράνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive