Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η έκπληξη του πρώην Α/ΓΕΣ Γκίνη ενώ προτείνει η ... Βουλή να επιλέγει τον Α/ΓΕΣ ! Κύριε Ελέησον !

Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε ορισμένα πράγματα παρά την καλή διάθεση που έχουμε ... Πρίν λίγες ώρες γράψαμε για τους λόγους που έφεραν την αποστρατεία Γκίνη ,αν και απο ότι διαβάσαμε στην διαταγή   δείχνει έκπληκτος και προτείνει ...Τον Αρχηγό ΓΕΣ να τον επιλέγει η Βουλή .. Εδώ σταματάμε και λέμε Κύριε Ελέησον! Δείτε το! ''Επίσης στη δημοκρατική Ελλάδα του 21ου αιώνα, η τελική έγκριση της επιλογής των αρχηγών πρέπει να περνά από σχετική επιτροπή της Βουλής μετά από ακρόαση του υποψηφίου. Τέλος αυτή πρέπει να γίνεται εγκαίρως για την κατάλληλη ενημέρωσή και προετοιμασία του Α/ΓΕΣ.'' Αυτά όμως ειναι για τα κανάλια και τα ΜΜΕ.... Η αλήθεια είναι οτι ο Στρατηγός Γκίνης περίμενε κάτι παραπάνω ,δεν υπολόγιζε οτι θα τον αποστρατεύσουν αφού από ότι φαίνεται είχε διαβεβαιώσεις, αλλά και διάβαζε και στον ειδικό τύπο ότι ήταν ο μόνος σίγουρος να παραμείνει !!! ....Γιατί άραγε ; Είχε από κάπου διαβεβαιώσεις ; ή Κάποιοι του  είχαν πεί  ότι θα πήγαινε και ποιο ψηλά ; Λέμε τώρα ....Επίσης να τον ρωτήσουμε και κάτι απλό !
Γιατί όταν τοποθετήθηκε Α/ΓΕΣ δεν ζήτησε την επιλογή του να την εγκρίνει η Βουλή ;
Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως !
Βετεράνος

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΓΚΙΝΗΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ)ΞΥΠΝΗΣΕ ΛΟΞΑ...ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΑΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!!!ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΕ ΦΩΤΙΖΟΝΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΠΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ!!!Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ)!!!τοτε ο μονος που τους ακουει ειναι Η ΕΝΟΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ-- ελεγχε ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ... διορθωνοντας ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΕΤΩΝ ΕΠΙ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ...π.χ η μη ΟΡΘΗ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ (ΧΕΡΣΑΙΩΝ-ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ)ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΕΠΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΡ ΑΥΤΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΟΛΕΜΑ...ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΣΑ ΧΑΜΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΕΒΑΛΑΝ?ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΣΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΑ Δ.Σ ΤΙ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ...ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΚΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΕΙ...ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΕΞΑΓΝΗΣΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΕΝΕΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ...ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΡΟΝΟΥΝ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΞΥΝΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΥΓΝΥΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ...ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
    ΓΑΛΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΑΝΘΣΤΗΣ ε.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive