Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κατέβασαν με τη βία από το τρένο 82χρονη επειδή....τραγουδούσε – video


Ο δήμαρχος της περιοχής απολογήθηκε στην 82χρονη γυναίκα, για το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στις 20 Φεβρουαρίου. Ο φύλακας του τρένου είπε στη γυναίκα να σταματήσει να τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους, γιατί έκανε φασαρία.

“Χτύπαγα ένα μπουκάλι με τις χάντρες μου και εκείνος ήρθε και μου είπε ότι ότι κάνω πολύ φασαρία” δήλωσε η γυναίκα σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Αλλά όταν εκείνη τον αγνόησε της είπε να κατέβει από το τρένο. Ένας συνεπιβάτης της γυναίκας μαγνητοσκόπησε ολόκληρο το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο και εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο φύλακας της ασκεί σωματική βία... ΒΙΝΤΕΟ>>
για να την κατεβάσει.
Έπεσε στην πλατφόρμα και μετά ο άνδρας την έσπρωξε με τη βαλίτσα της.
Ο γιος της δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι “την πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ακτινογραφίες και ήταν χτυπημένη στο ώμο και τους γοφούς της”.
Η οικογένεια σκοπεύει να κινηθεί νομικά για τα τραύματα της μητέρας τους.
“Η υπόθεση θα διερευνηθεί και θα χειριστεί με όλη τη λεπτότητα που της αρμόζει” δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.
Ο ίδιος, ωστόσο, έκανε σαφές ότι απαγορεύεται “το τραγούδι, ο χορός και τα μουσικά όργανα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκτός αν πρόκειται για αδειοδοτημένη διαφημιστική καμπάνια”.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive