Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας λόγω παρέλασης. Επί ποδός 4.000 αστυνομικοί. Toυ χρόνου θα γίνονται ΕΚΤΟΣ της Βουλής οι παρελάσεις.


«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας λόγω παρέλασηςΔρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι έντονοι οι φόβοι για κινητοποιήσεις και επεισόδια στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. 
Μόνο στη πρωτεύουσα θα βρίσκονται περίπου 4.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή θα είναι όλες οι δυνάμεις του λεκανοπεδίου.
Διμοιρίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ θα έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρω από την εξέδρα των επισήμων, ενώ κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν τα στρατιωτικά αγήματα θα υπάρχουν κάγκελα και σιδερένια φράγματα.
Την ίδια στιγμή το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. θα συντονίζει από ψηλά τα εκτεταμένα μέτρα τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive