Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κατηγορείται για συνέργεια σε επίθεση το 2007


Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο Ηλίας ΚασιδιάρηςΕνώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων εμφανίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία σε βάρος ενός φοιτητή το 2007 στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Η υπόθεση εκκρεμεί πριν την εκλογή του Κασιδιάρη ως βουλευτή και για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία και ο ίδιος ζήτησε.
Αυτόπτης μάρτυρας είπε στις Αρχές ότι οι πέντε δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι δράστες μαχαίρωσαν... το μεταπτυχιακό φοιτητή και του άρπαξαν την αστυνομική του ταυτότητα.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστηρίζει ότι την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν σε νοσοκομείο ως επισκέπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive