Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Κύπρος. Βγενόπουλος: Ο Σαρρής έχει συλληφθεί με 17χρονο Τουρκοκύπριο. ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Bγενόπουλος μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε ότι είχε ενημερώσει την κυπριακή κυβέρνηση από το 2009 για τους κινδύνους που ελοχεύουν για την οικονομία της Κύπρου. Στο άκουσμα του ονόματος του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, κ. Σαρρή, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν... καταπέλτης. Για τη Λαϊκή Τράπεζα και τους ισχυρισμούς του περί διαπλοκής, είπε: "Μας δυσφήμισαν για να πάρει η Τράπεζα Κύπρου τις καταθέσεις μας. Απέσυραν επιδεικτικά καταθέσεις, λέγοντας πως η τράπεζά μου κινδυνεύει". Σε ερώτηση για το πώς έφρτασε στο σημείο να κλέισει η Λαϊκή Τράπεζα, απάντησε:...
“Είναι πολύ απλό. Πριν από 17 μήνες πριν πηρε την εξουσία το κυπριακό κράτος. Έγιναν καταστροφικές ενέργειες από τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, κύριο Σαρρή”.  Και συνέχισε: "Οι άσχετοι έδωσαν για κούρεμα ομόλογα που ήταν καθαρά. Παρέδωσα μια τράπεζα υγιέστατη και τη διέλυσαν. Προσπαθούν να φορτώσουν πάνω μου την ανικανότητα και την εξυπηρέτηση συμφερόντων τους”.Επιπλέον, υποστήριξε ότι: “Υπάρχει φασισμός στα media της Κύπρου. Ήθελαν να με φιμώσουν. Όταν αναφέρομαι σε διαπλεκόμενος και κατεστημένο, εννοώ τον Σαρρή και τη διοίκηση της τράπεζας Κύπρου”.Ο κ. Βγενόπουλος εξαπέλυσε βολές προς τον υπουργό ΥΠΟΙΚ λέγοντας πως " ο Σαρρής έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις με 17χρονο! Δεν πήγε ποτέ να δικαστεί!" "Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο!", υπογράμμισε, ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι "δε με ενδιαφέρει η σεξουαλική του πράξη, δεν έχω τίποτα εναντίον των ομοφυλόφιλων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive