Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Μίλησε» το USB που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Αποσπάσματα προκηρύξεων εντόπισε η Αντιτρομοκρατική


Αποσπάσματα προκηρύξεων εντόπισε η Αντιτρομοκρατική«Φως» στη δράση των συλληφθέντων της διπλής ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης ρίχνει η «ανάγνωση» του usb, που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. 
Όπως προέκυψε από την εξέταση της αστυνομίας, μέσα στο στικάκι υπήρχαν δύο κείμενα για την ανάληψη ευθύνης ισάριθμων εμπρηστικών επιθέσεων.  Το ένα κείμενο αφορούσε σε εμπρησμό οχημάτων εταιρείας στο Χαλάνδρι (24 Σεπτεμβρίου 2012) και το δεύτερο σε εμπρησμούς δύο αυτοκινήτων έξω από το σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου, στις 7 Δεκεμβρίου 2012. Την ευθύνη για την πρώτη επίθεση είχε αναλάβει η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - Φωτιές στον Ορίζοντα», ενώ για τη δεύτερη,.. στην οικία του πρώην υπουργού, η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία».
Ακόμα, μέσα στο USB βρέθηκε και μία αφίσα με φωτογραφία από το χτύπημα των «Πυρήνων» στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στις 30 Δεκεμβρίου του 2010.
Ο εκρηκτικός ωρολογιακός μηχανισμός που προκάλεσε την ισχυρότατη έκρηξη είχε τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη στη νησίδα απέναντι από την είσοδο του Πρωτοδικείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive