Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ!!! ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ KOZA MOSTRA - ΑΓΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ EUROVISION!!!Είπαμε να μην ασχοληθούμε με καραγκιοζιλίκια όπως το εν λόγω πανηγυράκι, όμως δεν ανεχόμαστε σε καμία περίπτωση την απίστευτη υποτίμηση της νοημοσύνης μας από κανέναν!
Ακούμε λοιπόν διάφορους, τις τελευταίες μέρες, να εκθειάζουν (!!!) το συγκεκριμένο τραγούδι που θα μας "εκπροσωπήσει" στη Eurovision, ως "Ελληνικότατο", μέχρι και "παραδοσιακό"!!! 
Ποια είναι όμως Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;...
Πως το "Alcohol is free" των Koza Mostra - Αγάθωνα Ιακωβίδη (που τους καμαρώνετε στη φωτογραφία να κάνουν και το γνωστό σατανιστικό σύμβολο) ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΕΒΡΑΪΚΟΤΑΤΕΣ ΡΙΖΕΣ!!! 
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!
"Μα καλά, τρελαθήκατε;", θα αναρωτηθεί κάποιος. "Αφού ελληνικά τραγουδάνε"! Κι όμως! Δείτε καταρχήν το γνωστό πλέον...άσμα:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:
Βλέπετε κάποιες ομοιότητες στον ρυθμό και τη μουσική τους;;;
Για όσους (ακόμα) δεν είδαν, ας συγκρίνουν το Ρεφρέν του "ελληνικού τραγουδιού" με του εβραϊκού (είναι από το δεύτερο λεπτό και μετά): ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΕΛΩΔΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Γράφει ο συνεργάτης του ιστολογίου που μας πληροφόρησε για το συγκεκριμένο θέμα:
Το παραπάνω μουσικό κομμάτι (υπάρχουν και πιο αντιπροσωπευτικά, όπως και άλλα παρόμοια είδη π.χ χασσιδική εβραϊκήμουσική) είναι εβραϊκή μουσική klezmer, σε γιορτή purim εβραϊκής μπάντας στην Πολωνία.
Στο τραγούδι της "Ελλάδας" με εξαίρεση τον Αγάθωνα και τον μπαγλαμά, τα καλόπαιδα της μπάντας ενδεδυμένα με τα εβρα'ι'κά tallit που πέφτουν στο πλάι, παίζουν καθαρή εβραϊκή klezmer μουσική!!!!!!!!!! 
Το εβραιαριό αφού κατάφερε να ισοπεδώσει με την τεχνητή κρίση την Eλλάδα, έβαλε τους Έλληνες να στείλουν για εκπροσώπηση της χώρας εβραϊκό τραγούδι και δεν χαμπαριάζει κανείς!!!!  
Κάτι μου λέει πως η Ευρ(αι)ώπη θα το βγάλει πρώτο το παραδοσιακό εβρα'ι'κό εε...συγνώμη, "ελληνικό" εννοούσα κομμάτι και με την ανάλογη προβολή και σπρώξιμο από τα Μμε που εβραιοκρατούνται παγκοσμίως!!! Θα δείξει...!
Να μάθει τουλάχιστον ο κόσμος τι βλέπει και τι ακούει, να μαθουν και οι της "ελίτ" που εξαπατούσαν τους Έλληνες κρυμμένοι και γελώντας εις βάρος μας όπως έκαναν 100αδες χρόνια τώρα, ότι τα καρναβάλια τους τελείωσαν κι από δω και πέρα οι μάσκες τους θα πέφτουν!!!..... 
Και καλά αυτό..."έτυχε"! Αλλά και να παρουσιάζεται ως ελληνικό ΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ;;;Μήπως κι αυτό...έτυχε;;;
Όσον αφορά τη...χορογραφία, δείτε αυτό τον παραδοσιακό εβραϊκό χορό των Χασιδίκ (Ορθόδοξων) Εβραίων:
ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ με το "Ελληνικό";;;
Μήπως το κεντρικό πρόσωπο που κάθεται στην καρέκλα και οι υπόλοιποι χορεύουν προς το μέρος του;;;
Μήπως το "σταύρωμα" των ποδιών και τις χαρακτηριστικές κινήσεις τους;;;
ΞΥΠΝΑ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!!!
Τα εβραιοκρατούμενα "ελληνικά" ΜΜΕ, μαζί με την υπόλοιπη "σόουμπιζ" πάνε να μας επιβάλουν ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ τα δικά τους! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ!!!
ΠΗΓΗ http://logia-tou-aera.blogspot.gr/2013/02/koza-mostra-eurovision_27.html?m=1

1 σχόλιο:


  1. Χαρακτηρίζει τα ΓΡΕΒΕΝΑ "πάτο" και διχάζει τους Έλληνες ο "Ελλάς" - Ορθόδοξυ

    Απίστευτο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ σχόλιο του Η-Ο εναντίον Ελλήνων στην ανάρτηση για το τραγούδι που στέλνει η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον.


    http://www.myspace.com/hellas-orthodoxy/blog/546737417

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive