Επεισόδιο πρωτοφανούς αγριότητας τα ξημερώματα, γύρω στις 02.00, στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 50 κουκουλοφόροι μπήκαν από την πίσω πόρτα, έδεσαν χειροπόδαρα δύο φύλακες, τους περιέλουσαν με βενζίνη και υπό την απειλή ότι θα τους κάψουν, πυρπόλησαν δέκα αυτοκίνητα, κοντέινερς, γεννήτριες. Όλα αυτά αστραπιαία, μέσα σε 15 λεπτά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες είχαν και καραμπίνες. Ο ένας φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία προχώρησε σε 27 προσαγωγές. Αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο, η διαδικασία και η έρευνα συνεχίζεται. Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013
Άγριο σκηνικό στις Σκουριές Χαλκιδικής ξύλο, μόλοτωφ, συλλήψεις, πυρπολήσεις
Επεισόδιο πρωτοφανούς αγριότητας τα ξημερώματα, γύρω στις 02.00, στο εργοτάξιο της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 50 κουκουλοφόροι μπήκαν από την πίσω πόρτα, έδεσαν χειροπόδαρα δύο φύλακες, τους περιέλουσαν με βενζίνη και υπό την απειλή ότι θα τους κάψουν, πυρπόλησαν δέκα αυτοκίνητα, κοντέινερς, γεννήτριες. Όλα αυτά αστραπιαία, μέσα σε 15 λεπτά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες είχαν και καραμπίνες. Ο ένας φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία προχώρησε σε 27 προσαγωγές. Αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο, η διαδικασία και η έρευνα συνεχίζεται.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.