Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Οι ιατρικές εξετάσεις του Βλαστού και τα κολλαριστά χαρτονομίσματα


Οι ιατρικές εξετάσεις του Βλαστού και τα κολλαριστά χαρτονομίσματα

Την προέλευση των 32.000 ευρώ σε κολλαριστά χαρτονομίσματα που βρέθηκαν στο ελικόπτερο της αποτυχημένης απόπειρας απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού ερευνά η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες,... τα χρήματα δεν φαίνεται να προέρχονται από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Ετσι, με βάση τους αριθμούς τους ελέγχεται αν προέρχονται από ληστεία. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών του Βλαστού στο σχέδιο της απόδρασης, αφού όπως εκτιμάται στο κόλπο ήταν περισσότεροι των δύο που μπήκαν στο ελικόπτερο και κράτησαν ομήρους τον πιλότο και τον μηχανικό του, προκειμένου να πετάξουν πάνω από τις φυλακές των Τρικάλων.
Στο μεταξύ, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι για εξετάσεις στο νοσοκομείο Τρικάλων ο Βλαστός, ο οποίος είχε τραυματισθεί κατά την πτώση του από την ανεμόσκαλα του ελικοπτέρου. Για λόγους ασφαλείας, όση ώρα διήρκεσαν οι εξετάσεις εκκενώθηκαν τα ιατρεία ενώ είχε προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος σε χώρους και θαλάμους όπου  θα μπορούσαν να περιμένουν τυχόν συνεργοί του. Αλλωστε, με αυτό τον τρόπο είχε αποδράσει προ μηνών άλλος κρατούμενος των φυλακών Τρικάλων. Μετά τις εξετάσεις ο Βλαστός επέστρεψε στις φυλακές.
Συγκλονιστική  είναι η μαρτυρία του τεχνικού του ελικοπτέρου, ο οποίος τραυματίσθηκε στις κρίσιμες στιγμές που το ελικόπτερο βρισκόταν πάνω από τις φυλακές και έπεφταν πυροβολισμοί. Ο έλληνας συνεργός του Βλαστού, σύμφωνα με την περιγραφή,  πέταξε την ανεμόσκαλα και ο Αλβανός πυροβολούσε. Οταν ο πιλότος προσγείωσε αναγκαστικά το ελικόπτερο, ο τεχνικός  προσπάθησε να βγει έξω. Οι δράστες όμως τον εμπόδισαν και τον τράβηξαν μέσα. Οπως είπε, φώναζαν στον πιλότο να ξανασηκώσει το ελικόπτερο. Αυτός όμως τους απάντησε ότι δεν μπορούσε γιατί είχαν ανάψει όλες οι λυχνίες. Τελικά ο τεχνικός κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω και αμέσως μετά έφθασε η Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive