Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κρατούμενος στις φυλακές Τρικάλων, Παναγιώτης Βλαστός, επιχείρησε να αποδράσει από το σωφρονιστικό κατάστημα με ελικόπτερο. 
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάρριψή του, με αποτέλεσμα ο κρατούμενος να έχει τραυματιστεί. Στο ελικόπτερο εκτός από τον χειριστή του επέβαινε και δύο ακόμη κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής. 
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, η απόπειρα σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα και οι φρουροί των φυλακών, μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό, πυροβόλησαν με συνέπεια να καθηλωθεί το αεροσκάφος στον προαύλιο χώρο των φυλακών. Μάλιστα, νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι οι φύλακες κατά την διαδικασία προσέγγισης του ελικοπτέρου δέχτηκαν πυρά ...στα οποία και απάντησαν.
Η φωτογραφία έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα trikalavoice.gr και απεικονίζει το συγκρότημα των φυλακών και ένα ελικόπτερο να υπερίπταται. 
Εκτός από την ΕΛ.ΑΣ., σε συναγερμό έχουν τεθεί και οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα, ενώ ασθενοφόρα σπεύδουν στις φυλακές για να παραλάβουν, όπως λένε οι πληροφορίες, τραυματίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive