Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ & ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ


«Βουλιάζει» η Ηλεία
Η Ηλεία εκπέμπει SOS. Οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν για ακόμη μια φορά εκτεταμένα προβλήματα στις περιοχές των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Οι δυνάμεις των δύο δήμων έχουν εστιάσει την προσοχή τους...
στα έντονα φαινόμενα καθιζήσεων όμως έχουν ακόμα αρκετά μέτωπα να αντιμετωπίσουν. Στην Καυκανιά ο δρόμος υποχώρησε εξαιτίας κατολίσθησης στο πρανές της οδού. Η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση και προβληματισμό στους κατοίκους του χωριού. Κλιμάκιο από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας επισκέφθηκε την περιοχή όπου πραγματοποίησε αυτοψία.
Πέρα από την Καυκανιά ανοιχτά μέτωπα έχει ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας στο δρόμο Χελιδονίου – Νεράϊδας, όπου από κατολίσθηση πλαγιάς παρασύρθηκαν και δέντρα προκαλώντας προσωρινό αποκλεισμό.  
 
 Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive