Λίγες μέρες μετά την περιπέτεια που έζησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε στο «Όλα Μπάχαλο» και διηγήθηκε όλα όσα της συνέβησαν το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης όταν η ίδια παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το μοντέλο μετά από έντονο διάλογο με τον αστυνομικό της τροχαίας που την σταμάτησε για την παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό τμήμα καθώς ακολούθησαν την αυτόφωρη διαδικασία. Η Δήμητρα δήλωσε πως είχε πιει μόνο δυο ποτήρια σαμπάνια και πως η μοναδική παράβαση που έκανε ήταν να παραβιάσει ένα κόκκινο φανάρι με το αυτοκίνητό της . Για όλα όσα όμως της συνέβησαν στη συνέχεια δηλώνει ότι δε φέρει καμία ευθύνη... αλλά είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των αστυνομικών που τη σταμάτησαν.
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ένας αστυνομικός την αποκάλεσε «μωρή» και στο αστυνομικό τμήμα που την οδήγησαν της συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο αφού δεν την άφηναν να πάει ούτε τουαλέτα.
Το περιστατικό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην διακωμωδηθεί αφού η καυτή Δήμητρα αποχώρησε με χειροπέδες και φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο όπως θα δείτε στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.