Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ME AYTA ΠOY KANEI, EINAI ΣΙΓΟΥΡΑ -ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- ΕΛΛΗΝΑΣ;



Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στην Πόλη για να μιλήσει στην ετήσια γενική συνέλευση του Global Relations Forum.
Ο κ. Παπανδρέου, επισκέφθηκε συνοδεία του πρώην βουλευτή κ. Πεταλωτή (ο  μνημονιακός επίσης, ξέρετε...) την έδρα του Συνδέσμου στην Αγία Τριάδα, όπου τον υποδέχθηκε ο Παντελής Βίγκας, ο Γιώργος Παπαλιάρης και η κ. Αναστασία Καπουδάγ, και συζήτησε μαζί τους τις εξελίξεις στην Τουρκία και την επιρροή τους στα θέματα της ομογένειας.

NA KAI H ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΤΡΕΙΑ...

Ο κ. Παπανδρέου στάθηκε στον συμβολισμό που έκρυβε η μέρα, καθώς χθες συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τον θάνατο του Ισμαήλ Τζεμ, του άλτερ έγκο του κ. Παπανδρέου στην ελληνοτουρκική προσέγγιση: "Σήμερα είναι η μέρα του θανάτου του, προ 6 ετών, ένας άνθρωπος που πραγματικά συνέβαλε στο να βρούμε τα πρώτα βήματα για μια διαφορετική προσέγγιση μεταξύ των δύο χωρών. Ο Ισμαήλ είναι έμπνευση για να συνεχίσουμε τον αγώνα για την ειρήνη, την συμφιλίωση των λαών, την εμπέδωση δικαίου".Αναφερθείς στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο κ. Παπανδρέου στάθηκε στη συμβολή που μπορεί να έχει η Τουρκία: "Σε μια στιγμή οικονομικής κρίσης για την χώρα μας, η σχέση μας με την Τουρκία αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια έχουν τριπλασιαστεί οι εξαγωγές (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ;) προς Τουρκία. κάτι που δείχνει και τη δυναμικότητα της Ελλάδας αλλά και τη σημασία που έχει αυτό που κάναμε πριν από χρόνια με τον Ισμαήλ Τζεμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive