Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Τραγικός πατέρας, είχε άσχημο προαίσθημα!


Ηλεία: Τραγικός πατέρας, είχε άσχημο προαίσθημα!Σοκ στην Πελοπόννησο από την αυτοκτονία 57χρονου, τον οποίο βρήκε ο ηλικιωμένος πατέρας του χθες τη νύχτα κρεμασμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού τους! Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Αστράς Λαμπείας, όπου ο αυτόχειρας κρεμάστηκε από το σκοινί που την προηγούμενη μέρα είχε δέσει ο γονιός του σε δοκάρι της βεράντας, ύστερα από εργασίες που πραγματοποίησε. Ο άτυχος άνδρας, που τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα του στο απομακρυσμένο χωριό που βρίσκεται στα σύνορα με την Αχαΐα και την Αρκαδία, είχε ασχοληθεί κατά το παρελθόν...
με τις πολεμικές τέχνες και το body building στην Αθήνα. Περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο τραγικός πατέρας ξύπνησε και αναζήτησε το παιδί του. Επειδή όμως δεν τον έβρισκε, βγήκε έξω έχοντας ένα κακό προαίσθημα. Δυστυχώς βγήκε αληθινό, όταν αντίκρισε τον γιο του κρεμασμένο. Αμέσως έβαλε τις φωνές από τις οποίες ξύπνησε η σύζυγός του με την οποία τον κατέβασαν. Τρέμοντας από το σοκ, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο 57χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Το ορεινό χωριό βυθίστηκε στο πένθος, ενώ το πρωί κλήθηκαν στο σημείο η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και ο ιατροδικαστής Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive