Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εμπορικό Κανάλι Βελιγραδίου – Θεσσαλονίκης, ο Αξιός ποταμός

Η Σερβία βρίσκεται στο στάδιο συνομιλιών με κινεζική εταιρεία για την κατασκευή  πλωτής οδού Βελιγραδίου- Θεσσαλονίκης, η οποία θα διέλθει μέσα από το κράτος των Σκοπίων, δημοσίευσε σήμερα η σλαβική των Σκοπίων ‘Τότσκα’.

Σύμφωνα με το γραμματέα του σερβικού Υπουργείου Δημόσιων Έργων, Μίοντραγκ Γιότσιτς, το κανάλι  του Αξιού ποταμού, θα βοηθήσει την ανάπτυξη της Σερβίας.
Υποστήριξε ότι η ιδέα δεν είναι νέα, αλλά είχε προταθεί πριν από περίπου εκατό χρόνια. Το έργο έχει μεγάλο  οικονομικό κόστος και πρέπει να γίνει μελέτη μηχανική, ώστε να επιλυθούν  θέματα που είναι απαραίτητα για την υλοποίηση... του έργου, όπως η διαμόρφωση του εδάφους και η σύνδεση του ποταμού Μοράβα με τον Αξιό ποταμό.
Το κανάλι θα αποτελέσει μία εναλλακτική γραμμή μεταφοράς του Δούναβη-Μαύρης Θάλασσας, αναφέρει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive