Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Τ.ΚΟΥΡΑΚΗΣ:"ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ" ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ


ΠΗΡΕ '' ΦΩΤΙΑ '' ΤΟ TWITTER ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΚΗ...

"Φωτιές" έχει ανάψει στο Twitter η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για επιβολή ειδικού φόρου σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην εκκλησία. Mεταξύ όσων σχολίασαν τις δηλώσεις του κ.Κουράκη, ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης...


Στο "παιχνίδι" μπήκε και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη


"Ο "Σουλτάνος" Τσίπρας θα φορολογήσει τους ...χριστιανούς" έγραψε η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα η οποία συνέχισε να tweetάρει για το θέμα.

1 σχόλιο:

  1. Αναρωτιέμαι πότε θα βρεθεί κανείς λοχίας να στείλει όλους δαύτους τους κηφήνες, που τιτιβίζουν με τα δικά μας λεφτά, να δουλέψουν.

    Επαγγελματίες της πολιτικής, που ζουν σε δικό τους κόσμο, όπως κάποτε οι "ευγενείς" επί Λουδοβίκων και κατάντησαν την χώρα στα σημερινά της χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive