Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αφού ψήφισαν ΟΛΑ τα μνημόνια και ΟΛΑ τα μέτρα ...Υποβάλλουν και Ερωτήσεις (Ποιός μας δουλεύει;) ΟΛΟΙ ρε φίλε. Ο Λ Ο Ι !


Αν είναι να είσαι πολιτικός που δεν  καταλαβαίνει τίποτα. Αφού εμείς οι Απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  τους στείλαμε στη Βουλή , καλά να πάθουμε  ,αφού ψήφισαν τα μέτρα εναντίον μας μετά ανακάλυψαν  τι υπόγραψαν και τώρα υποβάλλουν δήθεν  ερωτήσεις είναι και πρώην Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ
Ο στόχος απλά να δουλέψουν  το εκλογικό σώμα και τους Απόστρατους Αξιωματικούς που πήραν το δρόμο και τρέχουν  προς άλλα ...Μονοπάτια 
Δήλωση Αποστράτου Αξιωματικού προέδρου Παραρτήματος μιας απο της μεγαλύτερης και δυναμικότερης Ένωσης Αποστράτων των Ε.Δ και των  Σ.Α του νομού  Λάρισας : Θα δείτε τα αποτελέσματα της Κάλπης και θα τρίβεται τα μάτια σας !
ΕΡΩΤΗΣΗ:....
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:    1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
2) ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...

3) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
4) ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΙΠΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ
ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Η εφαρμογή του νέου ειδικού μισθολογίου, για τα εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με αναδρομικές περικοπές από τον Αύγουστο του 2012, είχε ως φυσική συνέπεια, σημαντική μείωση και στις αντίστοιχες συντάξεις, οι οποίες διαμορφώνονται βάσει των βασικών μισθών. Οι μειώσεις αυτές είναι  της τάξης του 15 έως 20 %.
Επιπλέον, τα απόστρατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας εντάσσονται και στην κατηγορία των λοιπών συνταξιούχων, οι συντάξεις των οποίων θα υποστούν μειώσεις από 5% έως και 20% από τις αρχές του τρέχοντος έτους.
Την ίδια στιγμή τα Μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων τους συνεχώς μειώνονται.
Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα σημαντική μείωση του εισοδήματος των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί :
Αν τα αρμόδια Υπουργεία προτίθενται να προβούν σε άμεσες και συγκεκριμένες  ενέργειες προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των ανωτέρω συμπολιτών μας, και ποιες θα είναι αυτές.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Υ.Γ Όταν ρωτήθηκε όμως αν καταψηφίσει τα μέτρα για τους συναδέλφους Αξιωματικούς δήλωσε με στόμφο, εγώ Αντάρτης δεν είμαι !
Συμφωνούμε αλλά προς τι η ερώτηση κύριε Συνδικαλιστά; 
Βετεράνος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive