Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Στα σκουπίδια φορολογικά αρχεία λόγω «λουκέτου» της ΔΟΥ…


Δείτε: Στα σκουπίδια φορολογικά αρχεία λόγω «λουκέτου» της ΔΟΥ Η ελληνική πραγματικότητα ξεπερνάει τα όρια της παράνοιας.
Τα προσωπικά στοιχεία όσων υπάγονταν στην Εφορία της Σητείας βρίσκονται στην κυριολεξία πεταμένα στον κάδο απορριμμάτων που είναι τοποθετημένος έξω από την υπηρεσία.
Περαστικοί που δεν πίστευαν στα μάτια τους, κοιτάζοντας καλύτερα βρήκαν ανάμεσα στα σκουπίδια πληθώρα βεβαιώσεων οφειλών, πληρωμών, ενημερότητες, ακόμα και κλασέρ ολόκληρα με αναλυτικά στοιχεία φορολογουμένων! Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι κάδοι γέμισαν με προσωπικά στοιχεία εκατοντάδων πολιτών… Το θέμα πραγματικά «γεννά» πλήθος ερωτημάτων…
http://a.media.newsbomb.gr/galleries/271360/fakeloi.jpghttp://a.media.newsbomb.gr/galleries/271360/fakeloi-tria.jpghttp://a.media.newsbomb.gr/galleries/271360/fakeloi-tessera.jpghttp://a.media.newsbomb.gr/galleries/271360/fakeloi-duo.jpg
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive