Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Προανακριτική Ζούγκλα, έσπασε το δάχτυλό του ο Καπερνάρος, ουρλιαχτά & βρισίδια, μια "όμορφη ατμόσφαιρα"!

Από μεγάλη ένταση η οποία οδήγησε ακόμα και στον... τραυματισμό του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο συνοδεύτηκε για ακόμα μια φορά η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Λαγκάρντ!
Την ώρα που ο κ. Καπερνάρος απηύθυνε κάποια τελευταία ερωτήματα στον υπό εξέταση μάρτυρα, Ηλία Πλασκοβίτη, ο οποίος κατέθετε ενώπιον της Επιτροπής επί τουλάχιστον 5 ώρες, ο πρόεδρος Χρήστος Μαρκογιαννάκης τον διέκοψε λέγοντας του ότι η συνεδρίαση έχει ολοκληρωθεί.
Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Καπερνάρος χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο έδρανο ενώ συγχρόνως φώναζε απευθυνόμενος στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη...

κατηγορώντας τον για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. 
Λόγω της έντασης που προκλήθηκε, χτυπώντας το χέρι στο έδρανο, ο κ. Καπερνάρος τραυμάτισε το δάχτυλο του. Αυτή την ώρα μεταφέρεται από στενό του συνεργάτη στο Υγεία προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάταγμα.
Την ίδια ώρα, τον λόγο είχε ζητήσει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωσταντοπούλου για κάποιες επιπλέον ερωτήσεις στον μάρτυρα, αλλά ο κ. Μαρκογιαννακης δεν έδωσε ούτε σε αυτήν τον λόγο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί δεύτερο «μέτωπο». Σε πολύ υψηλούς τόνους η κυρία Κωσταντοπουλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Επιτροπής για «συγκάλυψη» και «παρεμπόδιση της εξέτασης του μαρτύρα».
Τελικά, εν μέσω φωνών και αντεγκλήσεων η συνεδρίαση διακόπηκε αλλά οι καβγάδες συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους της Βουλής με τον Άδωνι Γεωργιάδη να φωνάζει απευθυνόμενος στη Ζωή Κωσταντοπούλου: «Έκανες 400 ερωτήσεις και επειδή δεν σε αφήσαμε να κάνεις 401 μας κατηγορείς για συγκάλυψη;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive