Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

«Προεδρούκο βάλε μου ένα ουίσκι». Η στιχομυθία Καμμένου - Μεϊμαράκη από τα πηγαδάκια της ψηφοφορίας


«Προεδρούκο βάλε μου ένα ουίσκι»Ήταν λίγο μετά τις δέκα και μισή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση Προκαταρκτικής είχε διακοπεί και το γραφείο του προέδρου της Βουλής γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία.
Τότε, όπως γράφουν τα Νέα, σημειώθηκε και ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε με οικειότητα το μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε... «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», που δεν είναι άλλη από τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.
Άμεση και μέσω twitter ήταν η αντίδραση του Π. Καμμένου ο οποίος έκανε λόγο για φανταστικούς διαλόγους. «Ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στην δικαιοσύνη» έγραψε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive