Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ. "ΤΟΥΡΚΙΚΟ" ΟΜΩΣ; ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!


«Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν. Η εισαγγελία Κομοτηνής άσκησε δίωξη στον πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κoράι Χασάν, διότι λειτούργησε χωρίς άδεια το κυλικείο και διότι κρέμασε πινακίδα με τα γράμματα της GTGB στην αυλή του συλλόγου...
Η μήνυση θα εκδικαστεί στις 19/2/2013 στο Μονομελές...
...Πρωτοδικείο Κομοτηνής.Ο πρόεδρος Κοράι Χασάν, μιλώντας σχετικά με την υπόθεση αυτή στην εφημερίδα Γκιουντέμ, είπε τα εξής: «Εμείς δεν διαπράξαμε αδίκημα. Μας είπαν να κλείσουμε το κυλικείο και το κλείσαμε. Ότι μας είπαν το κάναμε. Και παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί μας υπέβαλαν μήνυση. Εμείς πιστεύουμε πως έχουμε δίκιο και εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη». Ο δικηγόρος της υπόθεσης Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε σχετικά: «Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Εν προκειμένω άλλωστε η ταμπέλα καταργήθηκε. Το θέμα του κυλικείου είναι στο στάδιο της αδειοδότησης. Μέχρι την ημέρα της δίκης το θέμα της άδειας θα έχει ρυθμιστεί. Αυτή τη στιγμή είναι κλειστό. Δεν δραστηριοποιείται, σφραγίστηκε και δεν λειτουργεί. Γι’ αυτό πιστεύουμε πως θα αθωωθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive