Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πράσινη παράνοια. Βολές ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνησή ΤΟΥΣ για «ακραίες επιδείξεις πυγμής»



Βολές ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για «ακραίες επιδείξεις πυγμής»
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!
Για «ακραίες επιδείξεις πυγμής» εγκαλεί την κυβέρνηση (που ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ) το ΠΑΣΟΚ, μετά τα τελευταία γεγονότα αστυνομικής βίας, μιλώντας ακόμα και για «μεθόδους του παρελθόντος», όπως επισημαίνεται σε άτυπη ενημέρωση από την Ιπποκράτους.
Συγκεκριμένα, οι κύκλοι της Ιπποκράτος επισημαίνουν ότι «οι συνθήκες που περνάει η χώρα και η πορεία ανόρθωσής της, δεν επιτρέπουν ούτε παράλογες απαιτήσεις, ούτε μεθόδους του παρελθόντος, αλλά ούτε και ακραίες επιδείξεις πυγμής». Επίσης, αναφέρεται ότι «είναι άλλο το να ζητάς να αποκατασταθεί η ομαλή ζωή της χώρας και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και άλλο η άστοχη και υπερβολική χρήση αστυνομικών παρεμβάσεων».
Σημειώνεται δε ότι «η κυβέρνηση οφείλει και να εξαντλεί τα περιθώρια... του διαλόγου, να εξηγεί τις επιλογές της, να αποδεικνύει ότι -μέσα στους δημοσιονομικούς περιορισμούς- αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις. Ο διάλογος και η προσπάθεια συνεννόησης φυσικά και δεν μπορεί να υποκαθίστανται από τους μηχανισμούς καταστολής, γιατί αυτό δεν οδηγεί στον επιδιωκόμενο στόχο».

Το ΠΑΣΟΚ καλεί σε «διάλογο, προτάσεις, λύσεις, για να βρούμε την κοινή συνισταμένη. Για να αντέξει η κοινωνία μέσα στην κρίση και να πάει η χώρα μπροστά με την υπέρβασή της».

Παράλληλα, τονίζεται ότι «η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση αποτελεί μια πράξη εθνικής ευθύνης. Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία και τη συνεννόηση μπορεί να βγει ο τόπος από την κρίση. Η συμμετοχή μας στηρίζεται στις θέσεις μας, στις προτάσεις μας, στη φυσιογνωμία μας. Και βασικό συστατικό στοιχείο της πολιτικής μας είναι ο κοινωνικός διάλογος. Η εξασφάλιση της συναίνεσης της κοινωνίας. Μόνο με τη συνεννόηση μπορούν να βρεθούν λύσεις. Και αυτό απαιτεί μια υπεύθυνη στάση από όλους».

Οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ δεν παραλείπουν να επικρίνουν κάθε πλευρά που επιλέγει «την τακτική της πόλωσης και του διχασμού», που «προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο». «Η τυφλή αναμέτρηση δεν οδηγεί σε λύσεις. Οι κλειστοί δρόμοι, τα κλειστά λιμάνια, οι πολυήμερες απεργίες στις συγκοινωνίες, τελικά δημιουργούν μια αφόρητη κατάσταση εις βάρος των πολιτών, της οικονομίας, της κοινωνίας. Αυτοί που εξορκίζουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, με αυτές τις επιλογές τελικά τον προκαλούν» αναφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive