Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Σφαγή» στο πρωινό του Μέγκα για τις αποκαλύψεις του Σπ.Καρατζαφέρη. ΒΙΝΤΕΟ


1Χαμός έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τους Οικονομέα-Καμπουράκη, για τις αποκαλύψεις που παρουσίασε το "Εκ-κεντρικό" δελτίο του ΑΡΤ TV, με τον Σπύρο Καρατζαφέρη, αναφορικά με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, κ.Παπασταύρου. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Παναγιώτης Μελάς έκανε αναφορά σε συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά. Με αφορμή αυτό το γεγονός τα αίματα άναψαν, χωρίς βέβαια να ειπωθούν ονόματα. Συγκεκριμένα, ο κ. Μελάς επικαλέστηκε τον Σπύρο Καρατζαφέρη για να αναφερθεί σε εμπλοκή συνεργάτη του κ. Σαμαρά στη λίστα Λάγκάρντ, κάτι που εξόργισε τόσο τον Χρήστο Πρωτόπαπα, όσο και τον Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά...
και τον ένα από τους δύο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Mega, Γιώργο Οικονομέα. Ο Σπ.Καρατζαφέρης μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, δήλωσε: " Ότι παρουσιάζουμε είναι με έγγραφα και στοιχεία. Αν λοιπόν οι αγαπητοί συνάδελφοι δεν τα ξέρουν, εμείς μπορούμε και έχουμε την καλοσύνη να τους τα στείλουμε ευχαρίστως...Εκτός αν για μια ακόμη φορά πάνε να πνίξουν το θέμα τα μεγάλα ΜΜΕ"  Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ότι πολύς λόγος γίνεται...αλλά για την ταμπακιέρα κουβέντα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive