Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Όντως είναι βλάκες. Φτιάχνουν μόνοι τους φοροφυγάδες. Δείτε τη νέα γκάφα του Υπ.Οικ.


ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχουν χάσει ΕΝΤΕΛΩΣ τη μπάλα.  Να απαλλάξει από την υποχρέωση έκδοσης αποδείξεων και την τήρηση βιβλίων, όσους ασχολούνται με τις επισκευές τεχνικών έργων και όσους ασκούν παραϊατρικά επαγγέλματα, "κατάφερε" το υπουργείο Οικονομικών κατά την τροποποίηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων όπως ψηφίστηκε στα τέλη του περασμένου έτους από τη Βουλή....
Αυτό στην περίπτωση που έχουν ετήσια ακαθάριστα έσοδα κάτω από 10.000 ευρώ.
Πρακτικά δηλαδή, άνοιγε ένα τεράστιο παράθυρο φοροδιαφυγής, για κατηγορίες φορολογουμένων που θεωρεί φοροφυγάδες , καθώς στην συντριπτική τους πλειοψηφία δηλώνουν εισόδημα κάτω από 10.000 ευρώ. 
Η διάταξη πέρασε στη Βουλή, χωρίς κανείς να την αντιληφθεί και ήρθε να ερμηνευτεί με εγκύκλιο που εστάλη στις 4 Ιανουαρίου και υπογράφεται από τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη. 
Το… παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι το υπουργείο Οικονομικών έστω και στο… και πέντε αναγνωρίζει ότι… «χάθηκε» στις εξαιρέσεις και κατάφερε να δώσει την άδεια σε υποψήφιους φοροφυγάδες να κλέβουν φόρους με την άδειά του. 
Έτσι, με διάταξη νόμου η οποία είναι ήδη έτοιμη και θα κατατεθεί ως τροπολογία στο υπό συζήτηση φορολογικό νομοσχέδιο, οι παραπάνω εξαιρέσεις απαλείφονται .

Πηγή:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive