Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Aναβλήθηκε η δίκη και αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην προέδρος του “Ερρίκος Ντυνάν”


Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου θα δικαστεί στις 13 Φεβρουαρίου, έπειτα από αναβολή που πήρε σήμερα. Οι δικηγόροι του Α. Μαρτίνη τονίζουν ότι “τα χρέη των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΙΚΑ δεν είναι προσωπικά του κ. Μαρτίνη, αλλά οφειλές του Νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”. Αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προς το “Ερρίκος Ντυνάν”, αν ομοίως ο ΕΟΠΥΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, ύψους 12 εκατομμυρίων προς το “Ερρίκος Ντυνάν” και αν το Νοσοκομείο “Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ” είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο Νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” τότε το Νοσοκομείο...
δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο άδικα ο κ. Μαρτίνης, ο οποίος με προσωπικούς του αγώνες κατόρθωσε να προσφέρει το Νοσοκομείο υψηλές ιατρικές υπηρεσίες στους πολίτες, μακριά και έξω από διαπλεκόμενα συμφέροντα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive