Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

TH ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ο ΚΑΡΟΥΖΟΣ



Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πήγες, τις οποίες μεταφέρει ο enikos.gr η μεταγωγή του φυγόποινου επιχειρηματία Γιάννη Καρούζου στις φυλακές της Χαλκίδας θα γίνει τη Δευτέρα. Ο κ. Καρούζος θα περάσει το Σαββατοκύριακο στη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη και τη Δευτέρα...
με ισχυρή αστυνομική δύναμη θα μεταφερθεί στις φυλακές.
Ο επιχειρηματίας συνελήφθη χθες το πρωί σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας βάσει του εντάλματος που είχε εκδοθεί στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012 μετά τις αποκαλύψεις της Realnews. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον Γιάννη Καρούζο μετά από παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων. Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδίκη από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά για την ανακριβή απόδοση ΦΠΑ. Εναντίον του 57χρονου εκκρεμούν έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 έτη. 
Εξερχόμενος από την εισαγγελία Πειραιά ο καταζητούμενος, Γιάννη Καρούζος, δήλωσε «Να προσέχει η Ρεβέκκα τον εαυτό της και τα παιδιά», αναφερόμενος στη σύζυγό του, Ρεβέκκα Σκαφτούρα. Σε ερώτηση αν έχει κάποιο παράπονο, απάντησε ότι «δεν υπάρχει παράπονο, μόνο αγάπη».

Η Realnews με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ έφερε στο φως στοιχεία για το βίο και την πολιτεία του επιχειρηματία. Η Δικαιοσύνη απέστειλε στην αστυνομία στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 ένταλμα σύλληψης για τον Γ. Καρούζο και αφού προηγήθηκε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews. Συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα δημοσίευσε την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά, που αφορά τη συνεδρίαση της 14ης Οκτωβρίου 2011 και είναι καταδικαστική για τον Καρούζο. Ο επιχειρηματίας δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της «Ανακριβούς απόδοσης ΦΠΑ κατά συρροή» και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 ετών χωρίς αναστολή. 

Διαβάστε σχετικά: 

Ένταλμα σύλληψης μετά το δημοσίευμα! Μέρος 1ο 

'Ενταλμα σύλληψης μετά το δημοσίευμα! Μέρος 2ο

Η Realnews με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων παρουσιάζοντας τις δαιδαλώδεις διαδρομές των offshore εταιρειών του Γ. Καρούζου. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ).

Μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, για καταγγελίες επιχειρηματιών για ένα τεράστιο σκάνδαλο «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος, η πολύκροτη υπόθεση «Καρούζου» μπήκε στο μικροσκόπιο όλων των αρμόδιων αρχών. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ). 


Συνελήφθη ο Γ. Καρούζος - Οι πρώτες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive