Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

OYTE OI MΙΣΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝΕ


Παράταση πέντε ημερών  από ότι όλα δείχνουν θα δοθεί στην προμήθεια των τελών κυκλοφορίας. Ο Γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης καθώς υπάρχει συνωστισμός στις τράπεζες, έτσι λένε τώρα την ΑΔΥΝΑΜΙΑ των πολιτών που είναι ΑΦΡΑΓΚΟΙ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών, μέχρι τώρα το 50% των πολιτών έχει καταβάλει τα τέλη. Επισήμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση από το Υπουργείο Οικονομικών για παράταση της προθεσμίας και αν τελικά δοθεί, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.
Φοβερίζουν πως το πρόστιμο σε περίπτωση μη πληρωμής...
είναι ισόποσο με το τέλος κυκλοφορίας που αντιστοιχεί σε κάθε όχημα, αλλά ΟΣΑ πρόστιμα κι αν βάλουν... ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!
Ο κ. Θεοχάρης συνέστησε στους πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω e-banking με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, ώστε να γλιτώσουν τον μεγάλο χρόνο αναμονής στα τραπεζικά υποκαταστήματα. Ορισμένες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας, όπως το internet banking και phone banking, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να έχεις λεφτά τα οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Πως να το κάνουμε ρεεε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τελεία ΚΑΙ παύλα!

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive